čtvrtek 26. září 2019

ZAHÁJENÍ 16. ROČNÍKU Miss & Mr. LOOK BELLA 2019

V úterý 24.9. se v Praze, v krásném prostředí restaurace MANÚ PRAGA, konala tisková konference k zahájení dalšího, tentokráte již 16. ročníku, celorepublikové soutěže Miss & Mr. LOOK BELLA 2019. Tato soutěž krásy se od podobných odlišuje tím, že dveře do světa modelingu otvírá jak dívkám, tak i mladým mužům.

Tiskovku si nenechali ujít zástupci předních médií a spousta známých osobností. Mezi nimi například herečka Denisa Pfauserová, která si s vítězi loňského ročníku užila nedávno soustředění v Silent Spa v rakouském Therme Laa, herečka a blogerka Nikol Kouklová Heřmánková, houslistka Markéta Muzikářová, herec a moderátor Miroslav Šimůnek, který již soutěž zná jako své boty, loni totiž zasedl v porotě během castingů a finálový večer moderoval společně s Kateřinou Brožovou. Chybět nemohl charismatický italský šéfkuchař a majitel restaurací Emanuele Ridi. známý hairstylista a majitel úspěšného kadeřnického salónu Tomáš Arsov, který se soutěží spolupracuje již druhým rokem. Prostřednictvím svého teamu se během finále opět postará o bezchybný hairstyling soutěžících. Přítomný byl i vizážista a stylista Kája Pavlíček, v neposlední řadě úspěšné modelky Zuzana Straková, Nikol Dotková, Markéta Konopásková, mimo jiné vítězka Look Bella 2015 a vítězka World Super Model 2017. 
Během tiskové konference proběhla fashion show rafinovaných modelů módní návrhářky Yvony Leitner, obleků Ceremoni a také sexy plavek Neonky by Nela Slováková. Tyto představili vítězové předchozích ročníků.

zdroj www.look-bella.cz
Foto :  Josef Bradna 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.