neděle 1. září 2019

STOJÍ ZA TO ČÍST

Nová kniha zkušené spisvatelky Hedy Bartíkové, která právě vyšla, nese název SETKÁVÁNÍ S NESMRTELNÝMI - Deset neobyčejných životů.  Kniha nejenže je půvabná modrou obálkou a tmavě modrým písmem i modrými fotografiemi uvnitř, ale hlavně se v ní čtenáří exkluzivně dozví mnohé skutečnosti ze života slavných osobností.  V důvěrných rozhovorech se tak spolu s autorkou setkají se spisovateli Jaroslavem Foglarem, Františkem Kožíkem,  Dickem Francisem a králem pediatrie Josefem Švejcarem. S těmi, s nimiž se Heda Bartíková nemohla setkat, protože žili v jiném století, překonala pomyslnou bariéru času a představila čtenářům osudy císařovny Josefíny Bonapartové, pohádkáře Hanse Christiana Andersena, malíře Paula Gauguina, osudy spisovatelů Edgara Allana Poea a Antoine de Saint Exupéyho a zakladatele novodobých olympijských her barona Pierre de Coubertina.
Kniha zaujme nejen čtenáře, kteří mají rádi historii, ale i ty, kteří se zajímají o nevšední, mnohdy dramatické a tragické osudy významných osobností.
SETKÁVÁNÍ S NESMRTELNÝMI vydalo Nakladatelství marieTum a knihu najdete u svých knihkupců za 199 Kč, nebo si ji můžete objednat přímo v nakladatelství na adrese: marietum@seznam.cz

zdroj : PR

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.