neděle 19. května 2019

DUET „SRDCE NEHASNOU“ KARLA GOTTA S DCEROU CHARLOTTE ELLOU LÁME REKORDY A BUDÍ VELKÉ EMOCE

Nový duet Karla Gotta s dcerou Charlotte Ellou Srdce nehasnou zaznamenal během několika hodin po svém zveřejnění obrovský úspěch nejen v Čechách, ale i v sousedních zemích. Písnička, kterou pro zlatého slavíka a jeho třináctiletou dceru složil Richard Krajčo, se líbí nejen v tuzemsku, ale také na Slovensku, v Polsku a v Německu, kde o jejím posluchačském úspěchu už informovala tisková agentura Der Deutschen Presse (dpa). 

Videoklip Srdce nehasnou láme rekordy na portále YouTube. Během necelých dvou dnů dosáhl ve sledovanosti na první milion a k dnešku (10. 5. 2019) již má téměř tři miliony zhlédnutí a momentálně na YouTube kraluje na 1. místě v kategorii Trendy. Navíc je samotný singl na 1. místě hitparád nejstahovanějších písní iTunes a Supraphonline, nejvyšší novinkou týdne Top 50 Spotify v České republice a nejvyhledávanější domácí písní na našem území dle aplikace Shazam. Doslova během několika hodin se tak zrodil nový hit, který se líbí mnoha generacím posluchačů. Píseň se během jednoho týdne navíc dostala do vysílání všech významných českých i slovenských rádií. Na sociálních sítích vzbuzuje velké emoce, které vyvolávají diskuze, ale také nespočet pozitivních fanouškovských vzkazů oblíbenému zpěvákovi. 
Nový duet Karla Gotta s dcerou Charlotte Ellou Srdce nehasnou zařadí vydavatelství Supraphon hned do dvou speciálních výběrových kompilací, které vyjdou přesně měsíc před Gottovými osmdesátinami. V pátek 14. 6. 2019 se mohou fanoušci těšit na 4CD: KAREL GOTT  80/ 80 – Největší hity 1962–2019 a zároveň také na exkluzivní 15CD-box: KAREL GOTT SINGLY – 300 písní z let 1962–2019.

zdroj : Supraphon

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.