neděle 20. listopadu 2016

FOOD21

Na konci listopadu proběhne již druhý ročník největší české konference zaměřené na současné trendy ve výživě - FOOD21. Celkem 500 návštěvníků si bude moci poslechnout přednášky předních českých odborníků o současných trendech a nejnovějších poznatcích z oblasti výživy, psychologie stravování a nastavení tzv. personalizované výživy pro optimální fungování jak těla, tak „duše“. Akce se zúčastní také několik známých osobností, které budou hovořit o tom, proč se rozhodly k životní změně směrem ke zdravému stravování. Na místě mohou účastníci ochutnat celou řadu pokrmů, splňujících vysoké nároky současného „zdravého životního stylu“. Moderátorem konference bude opět moderátor JAN TUNA. 
Kromě hodnotných přednášek budou moci návštěvníci opět ochutnat na přivítanou mladý čerstvý kokos, ukázky z raw, paleo, bio a vegan stravy, různé superpotraviny, čerstvé šťávy, zdravé zmrzliny nebo bezlepkové pivo. Z akce si pak budou moci odnést nejen certifikát o absolvování konference, ale také tašku plnou dárků a zdravých potravin. 
Organizátorkou eventu FOOD21 je Michaela Výtisková, která se řadu let podílí na organizaci konferencí a zároveň se věnuje problematice výživy a sportu.
   
Více informací naleznete na www.food21.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.