pátek 18. listopadu 2016

DNY KOREJSKÉ KUCHYNĚ V PANORAMATICKÉ RESTAURACI ZLATÁ PRAHA

Zlatá Praha Restaurant ve spolupráci s ambasádou Korejské republiky v České republice připravili unikátní gastronomický zážitek.

Ve dnech 23. – 27. listopadu provoní střešní restauraci Zlatá Praha korejské speciality. O přípravu autentických korejských delikates se budou starat hostující šéfkuchaři z hotelů Grand InterContinental Seoul Parnas & InterContinental Seoul Coex, kteří do Prahy zavítají výhradně k této příležitosti.
Hosté bodou moci ochutnat korejskou kuchyni, která patří mezi velmi chutné a mimořádně zdravé. K jídlu je podáváno obvykle mnoho příloh plných rozmanitých chutí a vůní. Hlavni ingredience tvoří především rýže a rýžové nudle, zelenina, mořské plody, maso, houby či sója. Pokrmům dodává patřičnou chuť a aroma hlavně česnek a zázvor.
Roman Dolejš, šéfkuchař hotelu InterContinental Prague, doporučuje ochutnat například DWAEJI-BULGOGI - marinované tence nakrájené vepřového maso v omáčce „gochu-jang“ (pasta z červených chili papriček), HAEMUL BOKKEUM – různé druhy mořských plodů zprudka osmažených na pánvi wok či tradiční pokrm BEEF JAPCHAE - skleněné nudle s hovězím masem a různými druhy hub a zeleniny.
Lákavé pokrmy korejské kuchyně budou nabízeny formou ala carte menu ve dnech 23. – 27. listopadu od 18:00 – 23:30 hodin a v neděli 27. listopadu formou brunche od 11 – 15 hod.

zdroj : PR

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.