středa 30. listopadu 2016

CGM ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ROKU 2016 

Celkovým vítězem soutěže CGM Zdravotní pojišťovna roku 2016 byla dnes na konferenci Efektivní nemocnice 2016 v pražských Vysočanech vyhlášena Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra České republiky, těsně následována Zaměstnaneckou pojišťovnou Škoda a Všeobecnou zdravotní pojišťovnou. 

„Cílem projektu je zvýšení kvality poskytovaného servisu zdravotních pojišťoven jejich klientům prostřednictvím porovnávání služeb, které nabízejí. Chceme poskytnout pojištěncům i pacientům ucelený obraz o tomto trhu  a pomoci se snadněji zorientovat ve službách zdravotních pojišťoven, které nabízejí jak nemocným, tak i zdravým,“ říká Daniel Vavřina, zakladatel HealthCare Institute Czech Republic o.p.s. 
Tento projekt je unikátním žebříčkem zdravotních pojišťoven z pohledu: 
1. hlasování ředitelů nemocnic – osloveno více než 150 českých nemocnic (březen 2016),  2. hlasování ambulantních lékařů – osloveno více než 14.000 ambulantních lékařů (září - říjen 2016),  3. průzkum z pohledu pojištěnců, který probíhá zčásti jako mystery client zdravotních pojišťoven a také hlasováním prostřednictvím hospitalizovaných pacientů, ambulantních pacientů a zaměstnanců nemocnic.

zdroj : PR 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.