neděle 8. září 2013

Svatba v Le Palais Hotel Prague 

Le Palais Hotel Prague pořádá exkluzivní akci, kde se veřejnosti představí špičkoví dodavatelé z oblasti svatebních služeb. Svatba snů pod lupou se koná 13. října 2013. 

Pro mnoho párů, které plánují svatbu, se výběr těch nejlepších služeb na běžných svatebních veletrzích může stát noční můrou. Právě pro ně připravil Le Palais Hotel Prague akci Svatba snů pod lupou. V luxusních secesních prostorách hotelu se návštěvníkům představí jen ti nejlepší. Svatební salon Nuance nabídne špičkové modely svatebních šatů, ve šperkařství Alo Diamonds si páry mohou vybrat diamantové šperky, které je budou provázet celý život. Svatební agentura Creative weddings pro klienty zajistí veškeré služby tak, aby se snoubenci i jejich rodiny při přípravě svatby i v samotný nezapomenutelný den cítili odpočatě a pohodlně a neotřelé květinové variace i nadčasové vazby si návštěvníci mohou vybrat u společnosti Talpa Flowers. Svatební den pod lupou obohatí i další odborníci, například špičkové kadeřnictví či právní poradenství

Le Palais Hotel Prague je ideálním místem pro klasické svatby. Hosté si mohou prohlédnout romantické svatební apartmá, útulnou knihovnu s krbem i terasu s dechberoucím výhledem. Součástí prohlídky bude samozřejmě ochutnávka svatebního menu restaurace Le Papillon připraveného šéfkuchařem Martinem Ševítem. Pro opravdu dokonalý zážitek ve svatební den je připraveno Pure Spa – unikátní lázně přímo v budově hotelu, které na akci představí výběr toho nejlepšího i skvělou kosmetiku Ligne St. Barth.

„Svatba snů pod lupou je jedinečnou příležitostí pro snoubence poznat nejen krásné prostředí a možnosti organizace svatby v našem nejkrásnějším hotelu, ale i připravit svůj velký den ve spolupráci s nejlepšími dodavateli v oboru,“ říká generální ředitel hotelu Le Palais Hotel Prague, Danilo Iovieno.

Svatba snů pod lupou
Termín konání: 13. října 2013, 10:00 – 20:00 hodin
Místo: Le Palais Hotel Prague, U Zvonařky 1, 120 00 Praha 2
Vstupné: 350 Kč – v ceně vstupného je uvítací drink, prohlídky svatebních apartmá, ochutnávka svatebního menu, kuchařská show 

zdroj a foto : PR

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.