středa 25. září 2013

PINKTOBER

14. ročník kampaně v boji proti rakovině prsu je pořádán ve spolupráci se společností AVON 

Hard Rock Cafe Praha svým 14. ročníkem kampaně PINKTOBER™ opět bojuje proti rakovině prsu, která ovlivňuje životy miliónů lidí na celém světě. 

V rámci celosvětové charitativní akce s názvem PINKTOBER (název je složen z anglických výrazů “Pink” a “October”) pořádá pražské Hard Rock Cafe na podporu charitativního  projektu Avon proti rakovině prsu sérii koncertů hvězd české hudební scény, mezi které se řadí například Tonya Graves, CLOU, Support Lesbiens, Xindl X nebo David Deyl. Zahájení PINKTOBERu proběhne dne 2. Října koncertem Tonyi Graves.

Přední česká módní návrhářka Alice Abraham vytvořila pro PINKTOBER a ambasadorky projektu Avon proti rakovině prsu speciální limitovanou edici exkluzivních kabelek s náramky s prvky Swarovski. Ambasadorky, mezi které patří Simona Stašová, Monika Absolonová, Mahulena Bočanová, Ivana Gottová, Gábina Partyšová, Iva Pazderková, Olga Šípková a Tonya Graves, věnují kabelky do říjnové veřejné dražby na Aukro.cz. Celý výtěžek aukce bude věnován na veřejnou sbírku Avon konto proti rakovině prsu. Na toto konto, ze kterého jsou hrazeny projekty boje proti zákeřné nemoci, poputují také prostředky z výtěžku ze vstupného z koncertů v Hard Rock Cafe Praha.

zdroj : PR

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.