pondělí 16. září 2013

I LOVE IT –  Jedinečný veletrh, který přináší do Prahy ty nejkvalitnější italské produkty

Prezentace veletrhu „I LOVE IT“, zve pražské publikum od 3. do 5. října 2013 k poznávání a vyzkoušení italských špičkových produktů, které budou předvedeny  v hotelu Diplomat v Praze. Účastní se 80 italských malých a středních podniků, které nadchnou a okouzlí pražskou veřejnost vysokým italským životním stylem. Pro kulinářské vyvrcholení, galavečeři s sedmi chody 3. října 2013, se kromě jiných podařilo získat dva italské kuchaře odměněné hvězdičkami Michelin.

Ať už se jedná o nejnovější módní trendy, vybrané delikatesy nebo znamenitá vína – italské produkty jsou celosvětově proslulé tím, že určují nejvyšší kvalitu a trendy. Od 3. do 5. října 2013 budou mít návštěvníci veletrhu “I LOVE IT“ v hotelu Diplomat, Praha 6, příležitost podniknout autentický výlet do světa italského života. Osmdesát italských rukodělných podniků prezentuje pod patronátem italského velvyslanectví poprvé své produkty v českém hlavním městě. Na veletrh byli vybráni pouze výrobci špickových produktů. Třídenní akce nabídne jedinečnou příležitost osobně se s těmito výrobci seznámit, odhalit novinky na trhu, navázat obchodní kontakty a vybudovat obchodní vztahy. Paleta veletrhu „I LOVE IT“ je opravdu široká. Sahá od módních přehlídek, přes ochutnávky vín a olivového oleje až po kuchařské show vynikajících šéfkuchařů.

3. a 4. říjen 2013 je vyhrazen odborníkům: gastronomům, velkoobchodníkům, obchodním společnostem a majitelům prodejen. 4.října odpoledne a 5. října je veletrh přístupný veřejnosti. Produkty lze ochutnávat a nakupovat přímo na místě!

Program kulinářskych a módních zážitků veletrhu: Galavečeře Benvenuto 3.října 2013 

Společenská událost roku, která definitivně překvapí každého vybraného hosta

Galavečeře „Benvenuto” o sedmi chodech 3. října 2013 v banketovém sálu Praha hotelu Diplomat v Praze je považována za absolutní vyvrcholení italského veletrhu plné blahodárných požitků. V uvedený večer se o to postarají italští kuchaři odměnění hvězdičkami Michelin: Federico Delmonte a Errico Recanati (oba po 2 hvězdách), spolu s Riccardem Lucquem, jedním z nejznámějších gastronomů v Praze, a Vladimírem Kovařičem, ředitelem kuchyně 4hvězdičkového hotelu Diplomat. Přítomní budou také čeští špičkoví gastronomové Radek Hasman (restaurace Aromi) a Tomáš Černý (restaurace La Finestra). Umění všech šéfkuchařů bude natáčeno a promítáno na plátna v banketovém sále Praha v přímém přenosu přímo z kuchyně.

Vstupenky na galavečeři lze získat za cenu 2950 Kč, a to na recepcích hotelů Vienna International v Praze: Diplomat Hotel Prague, Le Palais Hotel Prague, andel´s Hotel Prague, angelo Hotel Prague. Dále také prostřednictvím distribuční sítě Ticketpro a Lime&Tonic. Pro informace a dotazy kontaktujte iloveit@diplomathotel.cz nebo, +420 296 559 243.

Co je I LOVE IT
I LOVE IT je  značka založená organizací Narodní konfederace Italských řemeslníků (National Confederation of Artisans in Italy (CNA)), s cílem podporovat italské rukodělné podniky a nadchnout klienty pro Slow Food, Slow Wine a Slow Fashion. V popředí je snaha zachovat výrobu tradičních a regionálních produktů, zdůraznit jejich původ a zprostředkovat u spotřebitelů pochopení pro jejich náročnou výrobu.

Další informace o veletrhu „I LOVE IT“ v hotelu Diplomat v Praze najdete na:
vi-hotels.com/i-love-it, také na facebooku: facebook.com/ILoveITevent

zdroj : PR

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.