úterý 7. června 2016

Ocenění Českých Podnikatelek

Dnešním dnem byl vyhlášen 9. ročník Ocenění Českých Podnikatelek – OCP. Na základě ratingu odborného garanta projektu, kterým je CRIF – Czech Credit Bureau, splnilo letos kritéria 17 887 obchodních společností vlastněných ženami. Do semifinále pak odborný garant nominoval a doporučil 720 českých podnikatelek.

Generálním partnerem Ocenění Českých Podnikatelek – OCP je ČSOB, pod jejíž patronací proběhne soutěžní kategorie CENA ČSOB – VÝJIMEČNÁ PODNIKATELKA. Hlavními partnery jsou Česká pojišťovna, pod jejíž patronací bude udělena CENA ZA INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ, a Microsoft ČR, který je patronem CENY ZA VÝJIMEČNÝ RŮST FIRMY. Auditorem projektu je NSG Morison. Patronkou 9. ročníku Ocenění Českých Podnikatelek je Doc. PhDr. Dr. phil. Laura Janáčková, CSc.

„Podnikatelky neoceňujeme proto, aby si pak daly cenu do vitrínky. Tím, že oceníme jejich podnikání, myšlenky, nápady, produkty a příběh jim pomáháme, aby i ony ocenily svůj byznys, aby ocenily samy sebe, a bychom my všichni mohli být hrdí na to, co české ženy dokázaly. Myšlenka poukazovat na úspěch českých firem u nás a ve světě je společným jmenovatelem i našich dalších projektů, které všechny shrnujeme pod značkou Budujeme hrdé Česko,“ říká Helena Kohoutová, zakladatelka projektu.

zdroj : www.oceneniceskychpodnikatelek.cz


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.