středa 14. října 2015

Cannafest

Mezinárodní veletrh konopí a léčivých bylin Cannafest vstupuje letos do svého šestého ročníku, a stejně jako v předešlých letech se bude konat na Výstavišti v Praze Holešovicích.  Konkrétně potom v termínu 6. – 8. listopadu 2015.
Cannafest se rok od roku zvětšuje, a jeho návštěvnost každoročně stoupá. Ředitel veletrhu proto doufá, že stejně tomu bude i letos. V loňském roce na Výstaviště v Praze Holešovicích dorazilo téměř 27 000 návštěvníků a prezentovalo se zde 185 vystavovatelů z 20 zemí světa.
Na své si na veletrhu opět přijdou ti, které tato rostlina a její široké využití zajímá, tedy laická i odborná veřejnost všech věkových kategorií. Na Cannafestu se tak mezi sebou prolínají návštěvníci se zájmem o rekreační využití konopí, společně se seniory hledající informace k jeho léčebnému využití, ale i mladí lidé zabývající se zdravým životním stylem. Také národnost se na veletrhu stírá, neboť zde potkáte nejen naše nejbližší zahraniční sousedy jako Němce, Slováky a Poláky, ale výjimkou nejsou ani návštěvníci z USA, Kanady, Ruska, Skandinávie či Austrálie a samozřejmě Španělska, Izraele, Holandska a dalších zemí.


zdroj : PR

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.