sobota 24. prosince 2016

CFO

Vánoce jsou za dveřmi. Svátky klidu, pohody a rodinného štěstí. Už máte nakoupeno, napečeno a nazdobeno? Pokud ne, tak hurá na to! 
Dovolte mi nejdříve shrnout, co vše se v našem Klubu událo v roce 2016 - v roce desátém, jubilejním.  V prvé řadě bych Vám rád poděkoval za to, že jste navštívili deset klubových akcí a bylo Vás více než 550. Měli jsme možnost přivítat velmi zajímavé hosty, pány Dana Beneše, generálního ředitele a předsedu před stavenstva, ČEZ a. s.; Vladimíra Dlouhého, prezidenta Hospodářské komory; Jana Mládka, ministra průmyslu a obchodu; Jana Buriana, ředitele Národního divadla; Tomáše Hertla, hokejistu San Jose Sharks a řadu z Vás během Výroční konference Excellence in Finance. 
Finančním ředitelem roku se stal pan Tomáš Kouřil, O2 Czech Republic a.s. a finančním ředitelem desetiletí byl zvolen Martin Novák ze Skupiny ČEZ. Podařilo se nám také doplnit a rozšířit Radu Klubu, jmenovitě o Renatu Telínovou za společnost scanservice a.s., Lucii Urválkovou za Uniqa pojišťovnu a.s., Tomáše Kouřila za O2 Czech Republic a.s. a Pavla Elise ze společnosti Pražská energetika, a.s. Společně si nás můžete prohlédnout na našich nových webových stránkách. 
Novinkou letošního roku je CFO manažerská akademie, která by měla pomoci naplnit naši vizi „sdílejte a buďte nejlepší v praxi“. Velké poděkování nakonec: Zuzana Nováková se celý rok pečlivě starala o to, aby nám bylo v Klubu dobře. Vše klapalo, jak mělo.
Pro rok 2017 jsme pro Vás společně s Radou naplánovali 12 akcí, začneme netradičně s naší novou CFO Akademií pro Vaše HR, budeme tradičně pokračovat  prognózou za účasti České národní banky, volbou finančního ředitele roku a workshopem na téma start-upy. Budeme diskutovat s budoucími prezidenty, osobnostmi politického a společenského života, sportovat a hrát golf, sdílet nejlepší praxi na naší Výroční konferenci a rok zakončíme tradičním vánočním setkáním ve spolupráci s innogy. Do toho připravujeme čtyři pracovní snídaně a zapojení do projektu Průmysl 4.0. 

Hezké Vánoce a rok 2017 plný energie a splněných přání!

Dean Brabec  (upraveno)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.