středa 25. března 2015

Tělo umí léčit samo: Nalezněte svou frekvenci uzdravení

Je mnoho medicínských oborů alternativních i klasických, které pracují s pojmem tělesné rovnováhy. Vychází z předpokladu, že pakliže v těle dochází k homeostáze, jsme zdraví, pokud tělo zaznamená odchylku od tohoto stavu, mohou v něm propuknout onemocnění nejrůznějších charakterů. Většina medicínských oborů také přijímá za své fakt, že k rovnováze může v těle docházet za předpokladu, že jsme v dobré psychické kondici. Vždyť i u celé řady vážných onemocnění se připouští, že je jejich spouštěčem stres. Ze stejných poznatků vychází rekonektivní medicína. 
Princip rekonektivního léčení je možné přiblížit k energetické fyzioterapii, při které se napravují a srovnávají dráhy kolem páteře. Páteř je vnímána jako centrum celého systému zdraví a  v páteři se promítá kondice všech orgánů v těle. První člověk, který se srovnáním páteře vyléčil ze své nemoci, byl částečně neslyšící muž, jehož stav se zlepšil po prvním sezení o více, než polovinu.  Rekonektivní léčba k tomu všemu navíc přidává však ještě předpoklad, že tělo má schopnost regenerace. Pokud se říznete nebo píchnete do prstu, také se vám vše samo zahojí. Tato schopnost je však vztažná na všechny ozdravné procesy. To vysvětluje fakt, že rekonektivní medicína zaznamenává obrovské úspěchy už i po první terapii a to navíc i při těžkých diagnózách. Na rozdíl od fyzioterapie, u rekonekce není zapotřebí žádného tělesného kontaktu mezi terapeutem a pacientem a energie proudí na dálku. 
U pacientů soustavně s fyzickým zlepšením stavu přichází i psychická úleva – dojde zároveň k emocionálnímu a duchovnímu uzdravení. Pacienti Dr. Erica Pearla, zakladatele rekonektivního léčení, tento stav popisují jako příliv nové pozitivní energie, odbourání stresů a z dlouhodobého hlediska jako stav, kdy jsou schopni vyřešit neřešitelné problémy či nalézat nové cesty, které před tím neviděli. Dr. Eric Pearl tento dvojí fakt vysvětluje tak, že vše je ukryté v nás – řešení všech problémů i zdravotní kondice a naše tělo je daleko silnější, než si dovedeme představit. Jde jen o to dát tomuto myšlení podnět. Pak se začne tělo samo postupně vypořádávat s jakoukoli disharmonií, tj. nemocí. 
Pro to, aby bylo léčení úspěšné, je také třeba aspoň částečně pochopit základní princip. Tedy to, že rekonektivní medicína není o manipulaci, ale o otevření k přístupu přijímat to, co přichází skrze. Největší šanci na uzdravení máme podle rekonektivní medicíny ve chvíli, kdy se odprostíme od předsudků. Otvíráme se tak univerzální inteligenci a umožníme léčivým frekvencím proniknout.

zdroj:  www.eric-pearl.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.