středa 2. dubna 2014

L-Lysine

Anti-Aging Clinic A2C získala výhradní zastoupení pro produkty nejvyšší kvality Pure Encapsulations®

Anti-Aging Clinic A2C již 8 let přináší nejnovější novinky z oboru medicíny proti stárnutí. Komplexní péčí usilujeme o dosažení co nejlepšího možného zdravotního stavu a kvality života při dlouhověkosti. Součástí tohoto lékařského oboru je cílená prevence onemocnění často spojovaných se stárnutím, jako jsou např. obezita, diabetes, kardiovaskulární onemocnění, demence a nádorová onemocnění. 
Tato skutečnost vedla k myšlence nabídnout široké veřejnosti vysoce kvalitní doplňky stravy, které se stanou nedílnou součástí zdravého života.
Doplňky stravy Pure Encapsulations® jsou mimořádně kvalitní originální přípravky s důrazem na absolutní čistotu produktu. Neobsahují žádné chemické příměsi, pouze účinné bio-aktivní mikrovyživující látky. Jsou tak vhodné i pro vysoce citlivé osoby, alergiky a osobnosti, které si váží svého zdraví a požadují pouze kvalitní produkty. V procesu výroby jsou používány nejkvalitnější certifikované suroviny, nejvyšší farmaceutické čistoty. 
Prvním uvedeným produktem, z širokého portfolia Pure Encapsulations®, je doplněk stravy L-Lysine. L-Lysine je určen všem osobám, které trpí tvorbou oparů. 

zdroj : PR

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.