sobota 11. listopadu 2017

Podnikatelek v české republice stále přibývá

Jubilejní 10. ročník projektu Ocenění Českých Podnikatelek, který zviditelňuje úspěchy českých žen, již zná své vítězky. V letošním roce porota vybírala oceněné ze 115 finalistek. 
České podnikatelky získaly ocenění ve třech kategoriích podle velikosti firmy a také tři speciální ocenění pod patronací generálního a hlavních partnerů projektu. Jedna z finalistek si pak odnesla Cenu za výjimečný růst firmy. Ministerstvo průmyslu a obchodu, které převzalo záštitu nad letošním 10. ročníkem, pak v rámci projektu Ocenění Českých Podnikatelek udělilo Medaili ministra průmyslu a obchodu.
Cílem projektu OCP je vyzdvihovat a oceňovat české ženy, jež jsou schopné díky svému umu a odvaze vydat se svou vlastní cestou, zakládat úspěšně fungující firmy a využívat nejrůznějších moderních technologií, které jim na této jejich cestě pomáhají. „Prostřednictvím projektu Ocenění českých podnikatelek se již od samého jeho začátku snažíme podporovat vzdělávat a oceňovat transparentní podnikání v České republice a vytvářet nové příležitosti. Oceňujeme ženy, které podnikají, dosahují výborných ekonomických výsledků a stojí za nimi silné životní i podnikatelské příběhy. Ty pak mohou být inspirací jak pro ženy, které již podnikají, nebo o vlastním podnikání teprve přemýšlí. Dobrou zprávou je, že takových je mezi námi čím dál tím víc a počet žen v byznysu každým rokem stoupá, od loňského roku to je o 35 procent,“ říká zakladatelka projektu Ocenění Českých Podnikatelek Helena Kohoutová.

zdroj : oceneniceskychpodnikatelek.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.