pátek 10. února 2017

Avast 2017

Nová verze antiviru Avast 2017 přidává funkce proti tzv. zero-second útokům, zabezpečuje osobní data a hesla, řeší bezpečnost domácích sítí a umožňuje nerušené hraní počítačových her

Avast Software, lídr v oblasti zabezpečení digitálních zařízení pro domácnosti a firmy, představil novou verzi svého vlajkového zabezpečení domácích počítačů -  bezplatný i prémiový Avast 2017. Nová verze přichází se silnějším bezpečnostním jádrem, pokročilou analýzou v cloudu, rychlejší detekcí hrozeb a dodatečnými ochrannými vrstvami mezi uživateli a kyberútočníky. Vylepšené produkty Avast 2017 zabraňují tzv. zero-second útokům, monitorují špionáž uživatelských účtů, umožňují správu hesel a přichází s inovacemi pro hráče počítačových her. 
Nová verze Avast 2017 přichází na trh měsíc poté, co Avast představil produkty značky AVG (AVG AntiVirus Free, AVG Internet Security a AVG TuneUp). Obě tyto produktové řady ukazují výhody plynoucí ze sloučení obou laboratoří Threat Labs. Společná detekční síť je nyní tou nejrozsáhlejší na světě s více než než 400 miliony koncovými body využívající behaviorální detekční mechanismy v cloudu a technologie umělé inteligence. Koncové body fungují jako senzory, které detekují a neutralizují útoky v reálném čase. Avast 2017 převzal od AVG behaviorální analýzu, díky níž je detekce hrozeb ještě účinnější. 
Jedná se o první verzi zabezpečení pro počítače po ukončení akvizice společnosti AVG v září 2016 a  zahrnuje kombinaci technologií AVG i Avastu, takže uživatel získává dosud nejlepší ochranu proti kyberzločincům. Všechny produkty verze 2017 – bezplatný Avast Free Antivirus, prémiové Avast Pro Antivirus, Avast Internet Security a Avast Premier – obsahují tyto nové funkce a vylepšení.
Nové verze produktů Avast 2017 (Avast Free Antivirus, Avast Pro Antivirus, Avast Internet Security a Avast Premier) jsou nyní k dispozici pro všechny stávající uživatele Avastu a lze je také stáhnout na www.avast.com


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.