středa 23. listopadu 2016

Nejlepší zaměstnavatelé dokážou lépe přilákat nové zaměstnance a zároveň udržet ty současné, tvrdí studie Aon Best Employers společnosti Aon Hewitt

Známe vítěze třináctého ročníku studie Aon Best Employers Česká republika, která je organizovaná společností Aon. Ze 71 zúčastněných firem z různých odvětví získalo tento prestižní titul celkem 12 společností. O jeho získání rozhodla nadstandardně vysoká míra motivovanosti jejich zaměstnanců. V kategorii Malé a střední společnosti získaly titul firmy AbbVie, Cisco, Grundfos, Hilti a Promedica (abecedně). Mezi oceněné firmy v kategorii Velké společnosti se probojovaly firmy GMC, Hypoteční banka, Marriott, Microsoft, NetSuite, Red Hat a SAP. 
Hlavním kritériem pro udělení titulu Aon Best Employer v rámci této studie je hodnocení společnosti vlastními zaměstnanci. Hodnocení probíhá ve firmách prostřednictvím dotazníkového průzkumu. Dlouhodobé analýzy společnosti Aon Hewitt ukazují, že motivovaný zaměstnanec hovoří o své firmě pozitivně, spojuje s ní svou budoucnost a vynakládá úsilí navíc, aby pomohl zlepšit obchodní výsledky společnosti. Všechny vítězné společnosti se vyznačují zejména vysokou mírou motivovanosti zaměstnanců, ale také důvěryhodným a motivujícím vedením, firemní kulturou podporující vysokou výkonost a dobrou pověstí společnosti, jako zaměstnavatele.

zdroj : PR

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.